Skip to content
Home » Edwin Evers Relatie

Edwin Evers Relatie

Edwin Evers RelatieMet behulp van de gloednieuwe nummers van Edwin Evers leidt zcan Akyol het gesprek. Het nummer “Which Then” is vrij persoonlijk en brengt het

gesprek terug naar de laatste gestrande relatie van de radio-icoon. Het is veilig om te zeggen dat ik degene was die het niet meer wilde. Het is een veelvoorkomend

misverstand dat mensen die een relatie beëindigen geen spijt zullen hebben van het beëindigen ervan. Zodra je klaar bent met het maken van de keuze, begint de pijn te stromen.

De 50-jarige radio-dj, die momenteel veel ophef maakt als zanger, onthult dat hij de keuze heeft gemaakt vanwege zijn sterke gehechtheid aan vrijheid.

Akyol vraagt ​​zich af of hij die beslissing neemt, ook al kost het hem zijn geloof. Als antwoord op de vraag “Ja”, antwoordt Evers.

Edwin Evers Relatie
Edwin Evers Relatie

,,Maar zelfs dan zal er altijd wel iets zijn aan een relatie dat niet goed is.”

Nadat Edwin Evers’ relaties met Maaike Straatman en Leone Kremer het levenslicht hadden gezien, zocht hij troost bij Esther Izaks. De relatie bleef

echter tot het einde der tijden. En de radio-dj lijkt niet te weten waar hij het over heeft. “Het is heerlijk om gewoon jezelf te zijn”, zei hij onlangs in een interview.

In het gezelschap van familie of vrienden heb ik ze dingen zien zeggen als: “Ze vinden die overtreding alleen als ze thuis zijn.” Ik had een goede tijd.

Daarna zal ik de komende vier uur gewoon iets op de piano tokkelen, in de hoop dat niemand het merkt. Esther, zijn ex-vriendin, weigert hem los te laten

Edwin Evers Relatie

omdat hij opgesloten zit. In reactie op Story zegt ze: “Ik werk bij de politie en vind het onaantrekkelijk om dingen uit mijn privéleven te delen.”

Evers, de 47-jarige presentator van de laatste aflevering van Evers Staats Op, ging om 20.00 uur naar bed. bij bepaalde gelegenheden, en zijn vrienden vonden het niet altijd amusant.

“Ik ben in huis met iemand die elke dag naar bed wil”, zegt Evers tegen het AD. De krant schrijft dat hij nu gratis is. “Dat is natuurlijk hartverscheurend, vind je niet?

Edwin Evers Relatie
Edwin Evers Relatie

Ik zie ook dat je een beetje egoïstisch bent. Toen ik vrij was, wilde ik niets liever dan alleen zijn. Doe alleen wat je wilt doen, als je het wilt doen.

En dat werkt niet in een relatie, want je moet altijd wat. “Het heeft me veel geld gekost.”

Zijn radiomedewerkers, Rick Romijn en Niels van Baarlen, hebben geen kinderen; dat heeft volgens de dj niks met zijn levensstijl te maken. “Ik denk het niet.

Het is een kwestie van organisatiestructuur. Het is hetzelfde als met een slang. Als je die kant op gaat, moet je stappen ondernemen om je voor te bereiden.

Het is meer een kwestie van of ik mijn leven wel of niet op het spel zet voor een kind. Het is niet mijn zorg. Hij had echter geen “serieuze” optie.'”

Leave a Reply

Your email address will not be published.