Skip to content
Home » Luciano Dijkman Ouders

Luciano Dijkman Ouders

Luciano Dijkman Ouders – Voor zijn inzet in 2015 als minderjarige loper werd Luciano Armando Dijkman gehuldigd. De jonge

Amsterdammer staat in de top 600 van de veelplegers van de stad. Hij werd uiteindelijk toegewezen aan een jeugdgevangenis in Lelystad.

Op 31 december 2015 kreeg Luciano het bevel om bij de begrafenis van een vriend in te trekken, hoewel hij wist dat het een vergissing was.

Op 21 januari 2016 probeerde de politie Luciano te arresteren toen hij in een auto over de Meer en Vaart in Amsterdam-West reed.

Na talloze pogingen weigerden hij en zijn passagiers uit de auto te stappen. Na drie waarschuwingsschoten op de motor van de

auto te hebben verloren, waren de agenten weg. De drie kiezen die in de kooien van de kiezen waren gestoken, aten voor hun geld en bleven zitten.

Luciano Dijkman Ouders
Luciano Dijkman Ouders

Luciano Dijkman weigerde het uiteindelijk te geloven, gaf gas en verliet de kamer. Met de auto om te stoppen met stoppen om te stoppen. Hij had Luciano

in zijn arm, maar hij kon toch wegkomen. Twee van de drie aangehouden personen gebruikten daarna de hectiek ter plaatse om te ontsnappen en de politie te bellen.

Het hele tafereel stond versteld van deze film. De politie is wanhopig op zoek naar twee tbs-patiënten die gisteren vermist werden vanuit de Pompekliniek in Nijmegen.

Luciano Dijkman Ouders

De politie doet onderzoek naar de zaken van de 24-jarige Luciano Dijkman en de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster.

De twee tbs’ers kwamen rond 20.30 uur uit de Pompekliniek. vandaag. Ze werden geholpen door een onbekend aantal handlangers die in

het hek van de forensisch-psychiatrische kliniek apparatuur hadden gemaakt, mogelijk een slijptol, een gat.

Ze werden opgepikt door een passerende auto en in veiligheid gebracht. De politie vernam midden in de nacht dat het voertuig een witte Volkswagen

Golf was met een zonnedak. Bekend van de aanleg van een enorm viaduct, werd hij gevonden in een Bredase jugdinrichting.

Luciano Dijkman Ouders
Luciano Dijkman Ouders

Op 6 juni kreeg hij het bevel zich over te geven en ging het luchtruim in. Al hun geuren zijn sindsdien vervaagd. Om deze reden heeft de politie zijn naam en foto vrijgegeven.


In 2015 had hij al ruzie gemaakt. De tiener wachtte zijn vonnis af in een jeugdinrichting in Lelystad en belde de benen toen hij toestemming had gekregen om een ​​begrafenis te bezoeken.

Op 21 januari 2016 werd hij in Osdorp door de politie aangehouden in een auto met drie andere mensen op de Meer en Vaart. De auto kwam volledig tot stilstand en Dijkmans vrienden stapten uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.